Coppelstockstraat-44-1
Albert-Cuypstraat-1-1
Spuistraat-116-A-2
Van-Ostadestraat-65-3
Simon-Stevinstraat-31-1
Plantage-Muidergracht-141-2

Onze diensten

Sloft staat volledig in het kader van automatisering, vernieuwing en de klant ervaring. Wij willen het voor huurders en verhuurders zo makkelijk mogelijk maken om elkaar te vinden!

Bekijk ons aanbod

Verhuur proces

share.png
deal.png

Informatieoverdracht 

Verbinding

Aanvangsinspectie

Administratie

Beheer

Het overdragen of realiseren van de benodigde informatie. Denk hierbij aan foto's maken, ruimtes opmeten, prijsindicatie etc. 

Na plaatsing op het platform leveren wij de huurdersprofielen van alle geïnteresseerden huurder door en geven wij een keuze advies op basis van uw wensen.

Als er een huurder is gekozen doen wij de inspectie van de woning inclusief het gedetailleerd noteren van defecten in de woning

Het klaarmaken en van de woning en de contracten en na tekenen doen wij ook de sleuteloverdracht.

Geniet van maximale ontzorging doordat wij ook het beheer voor u kunnen verzorgen. Geen problemen en een blije huurder. Wat wilt u nog meer?

Voor de huurder

Gratis
registratie

Jezelf registreren als huurder of verhuurder kost niks!

Persoonlijke accountmanager

Een accountmanager die persoonlijk is ingesteld op jouw wensen 

Lokaal eerlijk
aanbod

Vind een betaalbare huurwoning bij jou in de buurt

Waarom Sloft

5 kamers (3 slaapkamers)

Woonoppervlakte:150 m2

 

Dit gemeubileerde appartement biedt veel privacy en een prachtig uitzicht op de gracht voor het gebouw. De historische gevel geeft het een groots karakter dat binnen blijft met hoge plafonds en originele details, evenals modern comfort.Kom zelf kijken!

Bekijk onze woningen

Wat onze klanten vinden

"Met behulp van Sloft heb ik eindelijk een woning gevonden! Als fulltime politieagent was het voor mij moeilijk om als eerste op een woning te kunnen reageren. Sloft bracht de uitkomst en ik heb nu perfect contact met de verhurende partij. Ik ben dus super tevreden met hoe alles nu gaat!"

"Eerst begreep ik niet waarom ik zo veel vragen moet beantwoorden. Maar omdat ik dat toch heb gedaan kreeg ik gelijk het huis dat ik graag wilde hebben! De verhurende partij wilde een goed beeld van mij schetsen en dat ik beeld is gelukkig bevallen! Nu woon ik super naar mij zin en bij mankementen wordt alles perfect geregeld." 

- Omar

- Dennis

"Het duurt even maar dan heb je ook wat. Ik heb een tijdje gezocht (ook via Sloft) en heb nu eindelijk mijn droomhuis gevonden! Ik heb zeker niet meteen de woning gekregen die ik wilde maar na een aantal pogingen ben ik het toch geworden. Gelukkig is Sloft, in tegenstelling tot makelaars, geheel gratis dus was het niet erg om het vaker te proberen.

Maar, eind goed, al goed, ik ben blij met mijn huis."

- Fleur

Contact

Adres

Saenredamstraat 25-1 
1072CB te Amsterdam

Stel ons een vraag

 

© Sloft - Alle rechten voorbehouden

  • Facebook - White Circle
  • Instagram
  • LinkedIn